Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Όπως σας είχαμε ενημερώσει με προηγούμενη ειδική ανακοίνωσή μας (15.07.2014), ο Σύλλογός μας προέβη σε δυο συμφωνίες, έτσι ώστε να εξυπηρετούνται οι συνάδελφοι και οι οικογένειές τους με μικρή έως και μηδενική επιβάρυνση τόσο για επισκέψεις σε γιατρούς όσο και για διαγνωστικές εξετάσεις και νοσηλεία, με

1. τον Όμιλο ΠΡΑΞΙΤΕΛΕΙΟ (Διαγνωστικό κέντρο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ και τις Κλινικές ΑΘΗΝΑ-ΓΑΛΗΝΟΣ)

2. το νοσοκομείο METROPOLITAN.

Για την ασφαλή αποστολή και παραλαβή των καρτών στους χώρους εργασίας...

παρακαλείστε να μας αποστείλετε κατάσταση με Ονοματεπώνυμο, Αριθμό Μητρώου, Κατ/μα ή Δ/νση καθώς και την ταχυδρομική διεύθυνση του σημείου αποστολής. Διευκρινίζεται ότι για χώρους όπου οι ενδιαφερόμενοι συνάδελφοι είναι περισσότεροι από ένας , τότε θα αποστέλλεται ομαδική κατάσταση. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων καλό θα είναι να ορισθεί ένας συνάδελφος ως αποστολέας-παραλήπτης του φακέλου.
Η αποστολή των στοιχείων θα πραγματοποιηθεί με τους εξής τρόπους:
- Μέσω e-mail (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)
- Μέσω τηλεφώνου (210/3245679,3245739, 3240242,3240086).

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                            Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ  ΓΙΩΡΓΟΣ          ΜΗΤΡΟΤΑΣΙΟΣ ΣΠΥΡΟΣ

Ευπόλιδος 8, 105 51 Αθήνα
Τηλ.: 210-3245739, 3245679, 3240242, 3240086
Fax.: 210-3240407 - Εσωτ. τηλ.: 84130, 84440, 84445
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.