Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Το εγχείρημα της κατάθεσης των αγωγών για τις παράνομες περικοπές των αποδοχών μας, εκτός από την σαφήνεια των προσωπικών στοιχείων, απαιτεί και συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα. Με στόχο λοιπόν τον καλύτερο συντονισμό και την άμεση αποτελεσματικότητα των ενεργειών μας,...

 

 το Προεδρείο του Συλλόγου μας συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα 21.05.2014 και αποφάσισε τα εξής βήματα:

ΒΗΜΑ 1Ο

Κατάθεση και υπογραφή της εξουσιοδότησης με συμπλήρωση ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ των προσωπικών στοιχείων (1η σελίδα της φόρμας) έως την Παρασκευή 6 Ιουνίου του 2014.

ΒΗΜΑ 2Ο

Συμπληρωματική κατάθεση των υπολοίπων στοιχείων τα οποία περιγράφονται στη φόρμα (εκκαθαριστικά μισθοδοσίας, πίνακας διαφορών επιδομάτων, παρατηρήσεις/επισημάνσεις) έως την ημερομηνία της Τακτικής Γενικής μας Συνέλευσης (τέλος Ιουνίου).

Όποιος συνάδελφος ολοκληρώνει την συλλογή όλων των απαιτούμενων στοιχείων μπορεί ασφαλώς, έως και την Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014, να καταθέτει την πλήρη φόρμα.

Τρόποι αποστολής της φόρμας εξουσιοδότησης:

· E-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ,

· Fax στο 210/3240407,

· Ταχυδρομικός φάκελος στην διεύθυνση Ευπόλιδος 8, Τ.Κ. 10551 ΑΘΗΝΑ,

· Παράδοση στα γραφεία του Συλλόγου καθημερινά 8πμ-5μμ (έως την λήξη της προθεσμίας 6 Ιουνίου 2014). Για υποβολή αιτήσεων μετά τις 3:30 μ.μ. καλό είναι να υπάρχει προηγούμενη τηλεφωνική επικοινωνία.

Συνεχίζουμε ενωμένοι και αποφασισμένοι

               Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                    Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

          ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ                                        ΜΗΤΡΟΤΑΣΙΟΣ ΣΠΥΡΟΣ

Υ.Γ.

Στο πλαίσιο των αποφάσεων μας, κλιμάκιο του Δ.Σ. του Συλλόγου μας θα περιοδεύσει στα καταστήματα και τις Δ/νσεις του Νομού Θεσσαλονίκης από την Τετάρτη 28/05 έως και την Παρασκευή 30/05/2014. Την Πέμπτη 29/05/2014 θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στο ξενοδοχείο "Mediterranean" στις 19:00.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση