Ανάκληση Αιτήσεων Συμμετοχής στο Πρόγραμμα Εθελουσίας της Alpha Bank

Συνάδελφοι,
   Όπως έχουμε επισημάνει σε προηγούμενες ανακοινώσεις μας, η συμμετοχή στο πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου των συναδέλφων είναι απόφαση ζωής, που πρέπει να παρθεί με πλήρη συνεκτίμηση όλων των παραμέτρων, πρώτα και κύρια με γνώμονα τον προσωπικό και οικογενειακό τους προγραμματισμό. Δυστυχώς όμως υπάρχουν συνάδελφοι, που κάτω από το αφόρητο καθεστώς των οργανωμένων πιέσεων της Διοίκησης, αλλά και της περιρρέουσας ατμόσφαιρας, ανασφάλειας και φόβου για το άμεσο μέλλον οδηγήθηκαν σε βεβιασμένη απόφαση εκδήλωσης συμμετοχής στο πρόγραμμα. Αρκετοί από αυτούς δεν θεμελιώνουν δικαίωμα σύνταξης με αποτέλεσμα να υποθηκεύουν...

το μέλλον τους και τον βιοπορισμό της οικογένειάς τους.
   Στην συνέχεια ορισμένοι συνάδελφοι αξιολογώντας με μία πιο ψύχραιμη ματιά τις προσωπικές και οικογενειακές τους ανάγκες αποφάσισαν να ανακαλέσουν την συμμετοχή τους στο Πρόγραμμα κάποιοι από αυτούς στέλνοντας μάλιστα και επιστολή ανάκλησης. Πληροφορούμαστε όμως ότι οι αιτήσεις ανάκλησης δεν γίνονται αποδεκτές από την Διεύθυνση Προσωπικού και οι συνάδελφοι συναντούν άρνηση ,είτε προφορική είτε γραπτή, στο αίτημά τους !!!
   Καταγγέλλουμε την πρακτική αυτή της Διοίκησης και καλούμε τους συναδέλφους να στέλνουν γραπτώς το αίτημά τους στην Διεύθυνση Προσωπικού με την παρακάτω ενδεικτική αναφορά.
«Παρακαλώ όπως δεν λάβετε υπόψιν σας την από .......αίτησή μου για συμμετοχή στο πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου, την οποία και ανακαλώ με την παρούσα. »
   Καλούμε την Διοίκηση να εγκαταλείψει αυτήν την σκληρή στάση και να μην οδηγήσει τα πράγματα στα άκρα καθώς η εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο Πρόγραμμα και μόνον αυτή, δεν μπορεί να εκληφθεί ως λύση της Σύμβασης και ως εκ τούτου η άρνηση της Τράπεζας να κάνει αποδεκτά τα αιτήματα ανάκλησης είναι καταχρηστική και δεν οδηγεί πουθενά αλλού παρά μόνο στην δημιουργία νέων τριβών με τους εργαζόμενους και το σωματείο. Τέλος σας ενημερώνουμε ότι το πολύ σοβαρό αυτό θέμα θα θέσουμε και σε
προσεχή συνάντηση του Συλλόγου με την Διοίκηση της Τράπεζας.

                                       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                   Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                                    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ                      ΜΗΤΡΟΤΑΣΙΟΣ ΣΠΥΡΟΣ


Ευπόλιδος 8, 105 51 Αθήνα
Τηλ.: 210-3245739, 3245679, 3240242, 3240086
Fax.: 210-3240407 - Εσωτ. τηλ.: 84130, 84440, 84445
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση