Συνάδελφοι,

Με ένα πρωτοφανές, στην συνδικαλιστική ιστορία του Συλλόγου μας και της Παράταξής μας, συνδικαλιστικό πραξικόπημα, ένα πρώην μέλος μας ολοκλήρωσε πρόσφατα το έργο που είχε εδώ και καιρό αναλάβει:

Την «κατάργηση» της ιστορικής παράταξης της ΕΑΣ, πραγματοποιώντας δήθεν «πανελλαδική συνέλευση των μελών» της χωρίς να τηρηθούν οι Αρχές Λειτουργίας και οι διαδικασίες που χρόνια τώρα ακολουθούσε η ΕΑΣ και παρά τις επανειλλημμένες προειδοποιήσεις προς τούτο.

Επί πλέον με «απόφαση» της ψευτο «πανελλαδικής» αποφάσισαν και το εξής:

«….η ΕΑΣ -και τυπικά πλέον- συγχωνεύεται στην ΣΥΜΜΑΧΙΑ.  Η συγχώνευση αφορά τόσο την λειτουργία της παράταξης σε ΕΝΙΑΙΟ ΟΡΓΑΝΟ όσο και την μεταφορά των υποδομών της ΕΑΣ (Χρηματικό, Ιστότοπος, Εφημερίδα «Προοπτική») στην ΣΥΜΜΑΧΙΑ….»

Αλλά,

Η ΕΑΣ ΟΥΤΕ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ ΟΥΤΕ ΣΥΓΧΩΝΕΥΤΗΚΕ

Η ΕΑΣ, πιστή στις Αρχές Λειτουργίας της παραμένει ως παράταξη και συνεχίζει την αυτόνομη λειτουργία της - ήδη ξαναλειτουργεί το site www.easp.gr. (που καταργήθηκε πραξικοπηματικά πριν λίγους μήνες από το πρώην μέλος μας ).

Επί πλέον, συνεχίζει τη δράση της στην λειτουργία του Συλλόγου με ένα μέλος της στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ΕΝ.Α.Σ Alpha – Εμπορικής.

Η Γραμματεία της ΕΑΣ

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση